Kerengő

podcast

#23 Pumped Gabó és a szentmise

2022. augusztus 15. 19:15 - Bella Péter

Beszélgetés egyház és bulvár kapcsolatáról

img_3291_2.jpg
Igen, vannak magamutogató emberek, de lehet-e magamutogató ebben az értelemben a krisztuskövetők közössége?  Bizonyságtétel és marketing között mi a különbség? Meg lehet-e kérdőjelezni bárkinek a hitét, legyen az egy celeb vagy valaki a trashreality-k világából? Ha nem, akkor mit lehet megkérdőjelezni? Használhat-e az egyház embereket, átvehet-e “termékeket” a bulvárból? A celeb is ember, de mi az üzenetünk a celebnek? Volt már olyan, hogy valaki azért került az egyházba, mert egy hírességet meglátott ott? Vannak párhuzamok a politikával?
Augusztusi podcastunk az egyre inkább elálló esővel a celebritások egyházban való megjelenéséről szól, ami, mint kiderül, elég összetett kérdéseket vet fel.
Aki a témát hozta: Bella Péter. Aki tudott róla: Farkas Gergely. Aki vakon volt: Szakács Gergely.
Shownotes: 
Veszélyes tévút az egyház elbulvárosítása - Szemlélek: https://szemlelek.net/bulvarkeresztenyseg/
"Save from Myself", A KORN gitárosának, Brian Welchnek a könyve - Nuskull: https://nuskull.hu/masvilag/brian-head-welch-save-me-from-myself-a-konyv/
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerengopodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr417908763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása