Kerengő

podcast

#21 Az idő urai - Beosztjuk az időnket vagy az vág darabokra minket?

2022. június 20. 21:53 - Bella Péter

Az emberiséggel egy idős probléma az időgazdálkodás. Saját tapasztalataink alapján is erről beszélgetünk a mostani podcast-adásban. 

Hogy lehet okosan bánni az időnkkel? És a feladatokkal mi lesz, azokkal, amik csak úgy gyűlnek? Egyáltalán, kézben tudunk tartani mindent? Módszerek és lehetőségek ezrével megtalálhatók már - de melyik a jó és melyik a szemfényvesztés? Keresztény szempontból vannak speciális kérdéseink és válaszaink? 

Aki a témát hozta: Farkas Gergely; aki előre tudta, miről lesz szó: Bella Péter; aki vakon volt: Szakács Gergely.

Shownotes:

Oliver Burkeman - Az élet rövid. Útmutató haladóknak a stresszmentes időbeosztáshoz: https://www.libri.hu/konyv/oliver_burkeman.az-elet-rovid.html

Byung-Chul Han - A kiégés társadalma: https://www.libri.hu/konyv/byung-chul_han.a-kieges-tarsadalma.html?gclid=CjwKCAjwtcCVBhA0EiwAT1fY75C3t-wFBcahCnGGxzUvjwAkZBXv9E4COAZS1um2PfLXiOD2D9rBWBoCCscQAvD_BwE

Megtaláltok minket:

Google podcast

Apple podcast

Spotify

Pocket cast

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerengopodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr3717862827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása